forumyaren.com

Home > An Error > Visual Studio An Error Occurred While Validating Hresult

Visual Studio An Error Occurred While Validating Hresult

Contents

Is there a way to fix the problem without installing VS on the build machine...?Thanks jafuentes June 21, 2016 13:19 Great post! The solucion is very simple, is modify all project files changing ToolsVersion="4.0" toToolsVersion="3.5" to or the version that you need It taked me about 4 hours for Valéry Letroye Robin Paardekam on Mon, 17 Nov 2014 14:44:57 The solution was to add the registry key mentioned in the page referenced here above, I.e.: If you are still suffering I hope this help. navigate here

NB.: I had to do that for the "Default User" in the registry as well as for the "service account" running the TFS build Service... Well everyone complained about the missing setup project templates and MS finally added it back in as an extension. Proposed as answer by Ken Bonnin Jr Tuesday, September 28, 2010 5:17 PM Monday, August 23, 2010 8:00 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Thanks for the solution, As for a workaround, you can add all the assemblies the main application depends on into the Setup project manually.http://connect.microsoft.com/visualStudio/feedback If you have any concerns, please feel free to let me

An Error Occurred While Validating Hresult 80070057

Valéry Letroye That last line was the fix I needed... I now have a successful build: And the msi is in my drop, ready to be deployed in Release Management: Happy setup building! 8 Comments Dafna June 9, 2016 07:05 Thanks I want to say this hasn't been the case in the past, but I'm not sure. I'm quite angry about this as it took me over an hour to defeat the problem and document it.

If you are still suffering this issue then you can try to change the DWORD value for the following registry value to 0: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\VisualStudio\12.0_Config\MSBuild\EnableOutOfProcBuild (VS2013) or HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\VisualStudio\14.0_Config\MSBuild\EnableOutOfProcBuild (VS2015) If this doesn't share|improve this answer answered Jul 28 '15 at 12:56 Keennary Pungyera 1 add a comment| protected by Community♦ Feb 18 at 22:03 Thank you for your interest in this question. Select the project node. Visual Studio 2013 An Error Occurred While Validating. Hresult = '8000000a' Looking at my build output I spot the warning about ToolsVersion="4.0".

Please help. Visual Studio 2015 Error: An Error Occurred While Validating. Hresult = '8000000a' Securing a LAN that has multiple exposed external at Cat 6 cable runs? Change ToolsVersion from 4.0 to 3.5 and bingo !! https://social.msdn.microsoft.com/Forums/windows/en-US/80f30e5c-3872-4ed3-aba6-cc54d5f8922a/an-error-occurred-while-validating-hresult-80004005?forum=winformssetup Wednesday, April 14, 2010 2:35 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I have the same problem!!

It turned out to be an issue that was very risky to tackle, so the decision was made to return this error code (8000000A) instead. Enableoutofprocbuild WiX. How do really talented people in academia think about people who are less capable than them? Long story short: it's a known issue, it won't be solved, and Microsoft advices to move away from Visual Studio Setup projects (.vdproj).

Visual Studio 2015 Error: An Error Occurred While Validating. Hresult = '8000000a'

Considering the high risk of solvingthe problem, and the fact that Visual Studio Installer projects have been deprecated in Visual Studio 2010, it is very unlikely that this issue will be Show all comments Bogdan Daniel 03.01.2013 Thanks, this fix seems to be doing the trick: http://connect.microsoft.com/VisualStudio/Downloads/DownloadDetails.aspx?DownloadID=33186 Svetlana (DevExpress Support) 03.01.2013 Hi, Thank you for informing us that the issue has been An Error Occurred While Validating Hresult 80070057 Kunal Chowdhury at Friday, July 01, 2016 Categories: Tips , VisualStudio , WinDev 3 comments AnonymousAugust 6, 2016 at 9:28 AMHi Kunal,I am creating a build using TFS 2015 in which An Error Occurred While Validating. Hresult = '80131577' HRESULT = '8000000A' Friday, July 01, 2016 If you face the error message "An error occurred while validating.

If you get anything slightly wrong then all you get is the devenv help display. check over here Thank you very much :D Wednesday, August 25, 2010 11:37 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote fmaragno, That helped and saved me a lot of time. I also suspect (can't say why to be honest), that my project references aren't quite as they should be, or at least ideal. In the future, around year 2500, will only one language exist on earth? Error: An Error Occurred While Validating. Hresult = '8000000a' Vs 2013

But, there is some kind of dependency computation problem when trying to create Setups for each solution.Looking at "Primary Output for ProjectC" from the Solution2Setup File View there were (None).  When we If anyone gets this problem then try with restarting the Visual Studio. We are able to build our VS2008 projects (solution/installer) successfully. his comment is here Wednesday, November 18, 2009 6:15 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I continue to have this problem after removing/re-adding all projects and references, andclosing/opening VS 2008.

Powered by Blogger. Msbuild Enableoutofprocbuild Subscribe for Free Newsletter to get article updates delivered to your Email : Follow @kunal2383 on Twitter Kunal-Chowdhury.com Popular Posts Download #VisualStudio 2015 (ISO + Web Installer) How to Install .NET Thanks.

Privacy statement Downloads and tools Windows 10 dev tools Visual Studio Windows SDK Windows Store badges Essentials API reference (Windows apps) API reference (desktop apps) Code samples How-to guides (Windows apps)

Defining a custom TikZ arrowtip (circle with plus) Is there a name for the (anti- ) pattern of passing parameters that will only be used several levels deep in the call This is a good option if you don’t have a deployment solution that can deploy new versions of your application (like System Center or the like). So it is the main reason. Vs2013 Error: An Error Occurred While Validating. Hresult = '8000000a' share|improve this answer edited Oct 27 at 2:24 profMamba 7221024 answered Jul 31 '14 at 8:49 kristian mo 796510 2 This simple registry edit fixed my problem. –Derek W Aug

for ProjectC from Solution Explorer in solution2 there were several.  In addition, when we looked at the dependencies for ProjectC from the Solution1Setup File View it showed the correct dependencies.If we Vs2010 changed the ToolsVersion attribute from the original "3.5" to "4.0" so that the setup project failed to validate the .csproj xml. projectA.  projectC has a reference to projectA.  In solution1, projectC reference goes to projectA1.  When we switch to solution2, projectC reference goes to projectA2.  Remember what I said at first, THIS weblink When we add an existing project to a solution, VS doesn't copy the existing project under the directory of the current solution.

Monday, April 20, 2009 12:36 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi Megabitee,Thank you for your reply!> When we switch to solution2, projectC reference goes to projectA2.  Remember We've worked around this issue by triggering the MSI build a second time when it fails a first time. Also, don't forget to share your views and/or feedback in the comment section below. My solution only has 5 projects and only the startup project depends on the other 4 (none of them depend on each other).

Was able to build then.Given the inconsistency I saw before I can't say for sure that was the problem, but it seems reasonable. It was already built my project in the source computer but after I copied to target, I wasn't be able to build my Setup Project and having this error. HRESULT = '80... ► January (1) ► 2009 (13) ► December (1) ► November (1) ► September (1) ► August (1) ► July (2) ► May (2) ► April (4) ► So this problem only exists in VS2008.

RobinDotNetClick here to visit my ClickOnce blog! HRESULT = '80004005' Windows Forms > ClickOnce and Setup & Deployment Projects Question 0 Sign in to vote Got this error when trying to build the Setup project.  I've hunted the The problem occurred in Visual Studio 2010 Friday, May 28, 2010 1:37 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Jader -- what version of Visual Studio are you using? Just rebuildng would have make the problem disapear as well.

share|improve this answer answered Jun 11 '13 at 7:50 Aswin 1 add a comment| up vote 0 down vote Had this problem today, try restarting Visual Studio, if that doesn't do Whenever I gets this problem I just restart the Visual Studio and itseems to be solvedthe problem. Then you moved to WiX and after learning it for 3 months and still being confused, you just moved to Web Apps?