forumyaren.com

Home > Failed To > Vmmon.ko Error 2

Vmmon.ko Error 2

Contents

Re: Workstation 12.1 does not compile on kernel 4.6.0-1 antnythr Aug 15, 2016 6:53 PM (in response to PhilAd) Hey PhilAd,I had the same problem and fixed it by uninstalling VMWare Maybe this could help http://www.tssci-security.com/archiv...-gutsy-gibbon/ Zabzoo View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by Zabzoo 12-03-2007, 07:00 PM #5 tmick Member Thanks for your help.ReplyDeleteNick.Wednesday, October 13, 2010 at 2:23:00 PM PDTThank you! =DFinally it works!ReplyDeleteBartoszFriday, October 15, 2010 at 3:06:00 AM PDTThank you! Best wishes for 2011 !!!ReplyDeleteSatishSaturday, January 29, 2011 at 1:23:00 AM PSTThanks buddy. weblink

Blogs Recent Entries Best Entries Best Blogs Blog List Search Blogs Home Forums HCL Reviews Tutorials Articles Register Search Search Forums Advanced Search Search Tags Search LQ Wiki Search Tutorials/Articles Search make[1]: *** [_module_/tmp/modconfig-IFjtiM/vmci-only] Error 2 make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-3.9.0-030900-generic' make: *** [vmci.ko] Error 2 make: Leaving directory `/tmp/modconfig-IFjtiM/vmci-only' Unable to install all modules. SUBDIRS=$PWD SRCROOT=$PWD/. Find More Posts by fakie_flip 11-09-2007, 09:29 AM #2 Zabzoo LQ Newbie Registered: Mar 2007 Posts: 23 Rep: i get the same problem Code: Building the vmmon module. http://www.centos.org/forums/viewtopic.php?t=57405

Failed To Build Vmmon. Failed To Execute The Build Command Ubuntu

Whoohoo!
2016-04-13T07:50:44.032+01:00| vthread-4| I125: Using temp dir "/tmp".
2016-04-13T07:50:44.033+01:00| vthread-4| I125: Obtaining info using the running kernel.
2016-04-13T07:50:44.033+01:00| vthread-4| I125: Setting header path for 4.5.0-1.el7.elrepo.x86_64 to "/lib/modules/4.5.0-1.el7.elrepo.x86_64/build/include".
2016-04-13T07:50:44.033+01:00| vthread-4| I125: Validating I've also tried the AUR package vmware-patch with no luck. Use environment variable CC to override. Had to add in the version.h link and run the vmware-modconfig command from above, then the install worked. –ubfan1 May 26 '13 at 0:40 add a comment| up vote 1 down

I'm running Antergos(Arch) with kernel 4.3.3-3. It should be noted that this method was tested with VMWare Player, not workstation (my workstation key is out of date, the latest I have is version 7) share|improve this answer I'd have saved myself $70 US if I'd have found your posting first. Vthread Failed To Build Vmnet Failed To Execute The Build Command Seguici con RSSScrivi sul Forum Collegamenti webTuttoLoginPrivacyGeneratore di password Il tuo IP: 165.231.164.58 Etichette windows xp windows vista windows 7 windows web vsphere vmware vcsa ubuntu tomcat ssl ssh sql

make -C /lib/modules/4.6.0-1.gaf7ce24-default/build/include/.. Failed To Build Vmnet. Failed To Execute The Build Command. Ubuntu I've got 5.5.4 (can't seem to download 5.5.8) and I can't find any information about this question. Done build-essential is already the newest version. 0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 1 not upgraded. his explanation http://www.howtoforge.com/ubuntu_fei...e_server_howto That didn't work either.

Building the vmmon module. W115 Failed To Build Vmmon Failed To Execute The Build Command [email protected]:~$ Moderator: I have tried all suggestions in other posts, but they do not address this particular issue. I'm not quite sure how the systemd scripts are meant to help, vmware complains about failing to start or stop the scripts sometimes when I tried them. Execution aborted.

Failed To Build Vmnet. Failed To Execute The Build Command. Ubuntu

now patched Updating /usr/bin/vmware ... see it here I have tried a different Kernel, but end up with the same problem. Failed To Build Vmmon. Failed To Execute The Build Command Ubuntu fakie_flip View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Visit fakie_flip's homepage! Recipe For Target 'vmmon.ko' Failed I see this page:https://www.reddit.com/r/linuxquestions ... _problems/ CentOS Forum FAQ Top firewire2013 Posts: 13 Joined: 2016/03/28 07:43:00 Location: UK Contact: Contact firewire2013 Website Re: Problem with VMware Workstation 12 on Centos 7

make: Entering directory `/tmp/modconfig-IFjtiM/vmmon-only' /usr/bin/make -C /lib/modules/3.9.0-030900-generic/build/include/.. I checked /var/log/ and apport was reporting the following error: ERROR: apport (pid 3061) Thu Apr 25 08:48:51 2013: executable: /usr/lib/vmware/bin/appLoader (command line "/usr/lib/vmware/bin/vmware-gksu --sudo-mode --message=Please\ enter\ your\ password\ to\ proceed. Failed to execute the build command.Also this is the output from the TerminalCode: Select all[[email protected]]# vmware
Stopping vmware (via systemctl): Does the reciprocal of a probability represent anything? Failed To Build Vmnet Centos 6

Finished prerequisites of target file '/tmp/vmware-modules-build/vmnet-only/driver.o'.Must remake target '/tmp/vmware-modules-build/vmnet-only/driver.o'.make[2]: *** No rule to make target '/tmp/vmware-modules-build/vmnet-only/driver.o', needed by '/tmp/vmware-modules-build/vmnet-only/vmnet.o'. Find More Posts by annekaelber 09-06-2008, 02:16 PM #9 tmick Member Registered: Jun 2005 Location: Riverdale, Utah Distribution: Debian Jessie Posts: 148 Rep: Quote: Originally Posted by annekaelber How Much obliged :)ReplyDeleteDingoEmbryoSaturday, October 9, 2010 at 2:34:00 PM PDTI'm just repeating what everyone else said. http://forumyaren.com/failed-to/vmmon-ko-error-2-ubuntu.php Please visit this page to clear all LQ-related cookies.

None of the pre-built vmmon modules for VMware Server is suitable for your running kernel. Sbin Modinfo Exited With Status 256 For more information on how to troubleshoot module-related problems, please visit our Web site at "http://www.vmware.com/download/modules/modules.html" and "http://www.vmware.com/support/reference/linux/prebuilt_modules_linux.html". Building the vmmon module.

The time now is 11:40 PM.

No patch needed/availableUpdating /usr/lib/vmware /bin/vmware-vmx ... make[1]: *** [_module_/tmp/vmware-root/modules/vmmon-only] Error 2 make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-3.2.2-1-ARCH' make: *** [vmmon.ko] Error 2 make: Leaving directory `/tmp/vmware-root/modules/vmmon-only' Unable to install vmmonI followed the wiki site for VMware https://wiki.archlinux.org/index.php/VMware/frmi Last edited No patch needed/available VMware modules in "/usr/lib/vmware/modules/source" has been updated. W115: Failed To Build Vmnet. Failed To Execute The Build Command. Having a problem logging in?

but does not install on my current system... See "systemctl status vmware.service" and "journalctl -xe" for details.
Looking for a rule with intermediate file 'tools/objtool/objtool'. They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own.

Whoohoo!
2016-04-13T07:50:43.992+01:00| vthread-4| I125: Found compiler at "/usr/bin/gcc"
2016-04-13T07:50:43.996+01:00| vthread-4| I125: Got gcc version "4.8.5".
2016-04-13T07:50:43.996+01:00| vthread-4| I125: The GCC version matches the kernel GCC minor version like a glove.
2016-04-13T07:50:43.996+01:00| gksu VMWARE_USE_SHIPPED_LIBS=force vmware to start vmware, it loads, I choose the vm I setup to turn on, and this time it doesn't complain about vmci :) Now everything is good again! I had backed up the vmnet and vmmon(made from your response) tar files and copied those over to replace the existing ones as root. I don't know anything about C though :( Would anyone be able to advise? 5 commentsshareall 5 commentssorted by: besttopnewcontroversialoldrandomq&alive (beta)[–]myuusmeow 5 points6 points7 points 9 months ago(3 children)I figured it out.

Building the vmmon module. MODPOST 1 modules WARNING: "putname" [/tmp/modconfig-tGleah/vmblock-only/vmblock.ko] undefined! Building the vmnet module. Execution aborted.

Avoiding implicit rule recursion.